Babette’s biografie in een notendop: Al op de basisschool waren opstellen schrijven en de schoolkrant maken, haar favoriete taken. Het duurde nog een poos voordat ze doorhad dat ze daar haar beroep van kon maken. Na het VWO - met vier talen in haar pakket - koos Babette voor HEAO-communicatie. Om vervolgens tien jaar te communiceren over producten van kledingketen Hout-Brox, Philips Lighting en de European Fitness & Aerobic Association.

Toen kwam het moment om dat taalgevoel te ontwikkelen tot ‘echt schrijven’ en een, enigszins relevante, bijdrage te leveren aan de maatschappij door journalistiek te werk te gaan. Aan de Hogeschool voor Journalistiek PDF in Tilburg scherpte Babette deze vaardigheden aan, deed ze inspiratie op en ontdekte ze andere kwaliteiten. Een daarvan is haar creativiteit die leidt tot ideeën voor producties, een ‘anders dan anders’ insteek of een bijzondere uitvoering.

Inmiddels behoort Babette tot het legioen van freelancers en rijgt ze iedere uitdagende tekstproductie aan haar 'lance'. Haar specialiteiten vind je onder Tekst. Haar uitgebreide CV op LinkedIn LinkedIn-profiel van Babette Margés weergeven

Babette Margés © 2019 — KvK-nr. 58119450 — btw-id. NL001889896B56 — info@babettemarges.nl — Tel-nr. 06-18273819